اصل نورپردازی در منزل ها
یک کدام از عنصرها مھم در منزل آرایی ; شیوه نورپردازی است ; نورپردازی در یک اتاق نه تنھا در ساخت وقار بلکه در کوچک یا این که بزرگ آشکار کردن فضای منزل نیز تاثیر میگذارد.
ھرچه فضای یک اتاق کم نور و روشنایی باشد کوچکتر و ھرچه پرنور و روشن باشد ; بزرگتر جلوه می نماید ; نورپردازی در اتاق نشیمن و پذیرایی که محل تجمع اشخاص خانواده در بیشتر ساعت ها شبانه روز است از اھمیت ویژهای برخورداراست.
ازآنجاکه بزرگترین مرجع ورود نوروفروغ منزل ; پنجره است برای به کارگیری از نوروروشنایی طبیعی نصب پرده ھای تور و حریر
مطلوب تر است ; در شب نیز بھترین راه و روش نور خانه استعمال از لوستر ; آباژور و لامپ ھای متناسب با طول سقف و رنگ دیوار است.
در نورپردازی اتاق نشیمن اعتنا داشته باشید که متانت(ارامش) ; آسایش و انرژی را به اھل منزل القا نماید ; به این مراد بھتر است.
همچنین شمارا به مطالعه مقاله بسیار مهمی تحت عنوان چهار فوت کوزه گری نورپردازی منزل دعوت میکنیم.
لامپ ھای دیواری و سقفی ( ھالوژن ) که نور و روشنایی ملایم داراهستند و با منعکس شدن فروغ و روشنایی از سقف به دور و اطراف گرمی خاصی به اتاق میبخشند ; به عمل ببرید .
در ازای ; اتاق پذیرایی که می بایست بسیار پرنور و براق باشد از لوستر ھای پاره ای بزرگتر و طرح دار استعمال کنید که علاوه بر نوروفروغ ; زیبایی خاصی به اتاق می دھد.
آشپزخانه نیز به حیث اینکه دفتر کار کدبانوی منزل است بایستی لبریز روشنایی و روشن باشد ; به کارگیری از لامپ ھالوژن و لوستر ھای تک چراغی تاثیر نیکی دراین ھدف خواھد داشت ; برای اتاق خواب نیز بھتر است از آباژور و مپ ھای کم فروغ و روشنایی استعمال کرد.
درصورتی که اتاق خوابتان محل کارتان نیز ھست ; لامپ ھای رنگی که در تولید وقار مؤثرند به فعالیت ببرید ; ضمناً در گزینش لوستر به ھماھنگی آن با دیگر وسایل منزل دقت کنید.